Nonii, voi ei :oo unohdin taaskin ottaa Alpertin tiedot <_< prkl... Nojuu tämä jakso menee hutaisten... juu eli moi alotetaan
"Hmm tässä se talo siis on... Jack Balck's Curse blv 13. Loistavaa hän tulee pitämään tästä", vaalea hiuksinen sanoi kimeällä äänellä. Mies oli vaaleahiuksinen ja hänellä oli suuret pussit silmiensä alla.

"Perkele. Ovi on lukossa", mies sanoin ja yhtäkkiä mikrofoni rupesi ratisemaan.
"Avaa ovi idiootti! Käytä avainta", naisen ääni sanoi pilkallisesti ja hyvin ärsyyntyneesti. Mies hätkähti ja otti taskustaan pienen ruuvimeisselin. Hän katsahti pihalle, ei ketään.

"Haha, sain oven auki", mies sanoi mikrofoniin. Kuului vain pieni hymähdys ja yhteys katkesi.
"Jos olisin tärkeä paperi missä olisin?" Mies kysyi itseltään.
"Lucas senkin helvetinmoinen idiootti! Se on varmasti kassakaapissa tai vaatekaapin perällä, hanki aivot hyvä mies", naisen ääni huusi ja Lucas niminen mies sulki sen sormellaan.
"Nyt tuo lehmä ei voi enää kiljua joka sekunti korvaani", Lucas sanoi ja hymähti. Ottaen nevosta vaarin hän käveli makuuhuoneeseen.

"Kiitos Aleksandra. Tämä helpottaa tytötäni ihan helvetin paljon", Lucas sanoi ja otti paperitupun käteensä.

"Mitäs tänää voisi syödä? Pastaa vai kanakeittoa", Lucas mietti.
"Vittu sinä ruokaa mietit? Onko sinulla ne paperit?" Naisen ääni taas tiuski mikrofonista.
"Luonnollisesti, Katie, luonnollisesti"

Kun Aleksandra ja Alpertti tulivat töistä, he molemmat olivat hyvin uupuneita.
"Alpertti! Ovi on auki! Lukitsin sen!" Aleksandra huusi, Alpertti hätkähti ja yritti ottaa tulevasta vaimostaan otetta.

Aleksandra juoksi
"Ne paperit on varastettu", Aleksandra huusi. Alpertti halasi Aleksandraa, mutta tämä juoksi vessaan.

"Aleksandra mitkä paperit?" Alpertti kysyi ja istahti itkevän Aleksandran viereen.
"Ne ainoat todiste kappale mikä todistaa, että entinen aviomieheni raiskasi minut, ja pakotti naimisiin", Aleksandra sanoi. Hänen kyyneleensä valuivat kasvoja pitkit hänen reisilleen ja ne tekivät, pienet mustat pisarat. Alpertti huokasi ja halasi vaimoaan.

"Kulta, helpottaisiko sinua yhtään jos lupaan että me muutamme. Pois tästä talosta? Toiselle puolelle kaupunkia?" Alpertti kysyi ja auttoi tulevan vaimonsa lattialta. Aleksandra hyppäsi tämän syliin ja rutisti tätä.
"Ei se siltikään anna meille 100% turvaa", Aleksandra sanoi ja itki miehensä olkapäällä. Alpertti päästi irti.
"Kulta, ainakin se antaa aikaa muodonmuutokselle. Ne eivät edes tajua, keitä olemme", Alpertti sanoi lohduttavasti. Aleksandra pohti hetken ja lupasi yrittää.

Samana yönä Aleksandra ja Alpertti lähtivät. Heidän uudet nimensö olivat Bettina Rubin ja Jackson Rubin. Heidän esikoislapsensa oli syntyvä ensi kuussa, ja he olivat olleet jo kolme vuotta naimisissa. He molemmat tulivat Itävallasta.
"No kulta se on sitten menoa", Alpertti huokasi ja halasi jälleen kerran vaimoaan.
"Hyvästi kaikki vanha, ja hyvästi Aleksandra Rummer", Aleksandra sanoi kuiskaten. Molemmat hätkähtivät tööttäisyyn. Taksi oli tullut pihaan, kuski ei ollut hirveän iloisen näköinen, kun joutui kolmelta aamulla lähtemään viemään ihmisiä, mutta koska palkkaa sai hyvä sillä.

Seuraavana aamuna Alpertti ja Aleksandra seisoivat talonsa edessä.
"Vau tämähän on köh... hieno", Aleksandra hihkaisi ja katsoi monttu auki taloaan. Siinä oli 4 mh, kolme vessaa ja monta erillaista huonetta. Alpertti hymyili vamoilleen.

Monia kuukaisia oli kulunut muutosta, ja kukaan ei ollut vielä tietoinen Aleksandran nimenmuutosta tai mistään muustakaan. Arki oli hyvin normaalia, aamupahoinvointia vain. Alpertti oli ylentenyt samoin Aleksandra. Mutta yhtenä normaalina maanantai-iltapäivänä.

"Iltapäivää etsisin Aleksandra Rummeria", tumma mies sanoi, hän ei kertonut nimeään eikä muutakaan henkilökohtaista ja Aleksandraa rupesi huippaamaan.
"Aleksandra Rummer? Kuulostaa tutulta, ai niin juu. Eilispäivän lehdessähän kerrottiin hänen menehtyneet auto-onnetoomuudessa miehensä kanssa", Aleksandra valehteli ja kätteli miestä. Mies kalpeni ja pyysi anteeksi häirilötään ja lähti miltein heti.

Seuraavana päivänä Aleksandran vatsa oli kasvanut hurjaa vauhtia, ja tänään olisi lapsen syntymäpäivä. Aleksandra oli huolissaan talon defiointi märäästä ja siitä olisiko alue sittenkään hyvä tulevalle lapselle.

Samana iltana pieni lapsi oli syntynyt. Aleksandra oli onnessaan samoin oli Alperttikin, yhtäkkinen ovikellon soitto herätti heidän huomionsa.
Nonii siihen jää tämä "jännittävä" osa ^^ lapsen nimen nimen, sukupuolen saatte tietää ensijaksossa. Ai niin ja nyt on tulossa kaksi xtraa, muodonmuutos ja entinen talo xtra ^^ no kommenttia tack